SUNGURLU BELEDİYESİ’NDE BAYRAMDA DA DURMAK YOK SPORA VE SPORCUYA TAM DESTEK SÜRÜYOR

SUNGURLU BELEDİYESİ’NDE BAYRAMDA DA DURMAK YOK SPORA VE SPORCUYA TAM DESTEK SÜRÜYOR

Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, Cuma günü (08.07.2016) Ordu-Ünye ve Cumartesi günü (09.07.2016) Samsun-Vezirköprü’de Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi Er Meydanına çıkacak olan belediye bünyesindeki güreş takımımızı makamında kabul ederek, geleceğin pehlivanlarına kispet ve spor malzemeleri hediye etti.

Başkan Şahiner, “İnşallah gayretlerimizle ve sıkı çalışmalarımızla şehrimizde ata sporumuz güreş, yeniden canlanmaya başladı. Belediyemizin bünyesindeki güreş takımında antrenörlerimizin ve yavrularımızın gayretiyle ata sporumuzun yeniden eski günlerine döneceğine inanıyoruz.” dedi.

Önümüzdeki sürecin çok daha iyi olacağını belirten Başkan Şahiner, “Önümüzdeki günler ve senelerde Türkiye, Avrupa ve Dünya çapında düzenlenen karakucak güreşleriyle daha iyi başarılar elde edeceğiz. Çocuklarımız katıldıkları organizasyonlarda görüyorlar ki kendileri de böyle pehlivanlar olabilir. Türkiye, Avrupa ya da Dünya şampiyonu olupta Sungurlu’nun adını duymayan güreşçi yok. Sungurlu’nun böyle bir gerçeği var. O açıdan Sungurlu’nun havası ve ortamı, hocalarımızın da gayretiyle çocuklarımıza daha güzel başarıları sağlayacaktır. Başarı elbette önemli, ama asıl önemli olan ata sporumuzu yapmak. Peygamber efendimiz ata binmeyi, ok atmayı, güreşi ve yüzmeyi çocuklarımıza öğretmeyi tavsiye ediyor.” diye konuştu.

Öte yandan Sungurlu Belediyesspor Kulüp Başkanı Bahri Sezen ve Güreşten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fenercioğlu, Belediye Başkanımıza Abdulkadir Şahiner’e sporcuları adına teşekkür ederek, “Katılacağımız organizasyonlarda bütün madalyalara talibiz, bunu daha önceki katıldığımız müsabakalarda Allah’ın izni ile gösterdik, bundan sonra da bu düsturdan vazgeçmeyeceğiz. Sporcularımıza ve antrenörlerimize güvenimiz tamdır.” ifadelerini kullandılar.

Sungurlu Belediyespor Güreş Takımı Antrenörü Fevzi Çakmar ise yapmış olduğu açıklamada; ” Pehlivan kardeşlerimiz 2 aydır sıkı bir şekilde ve canla başla çalışmalarına devam ediyor. Ramazan ayı süresince hatta bayramda bile çalışmalarımızı ihmal etmedik. Biz Sungurlu Belediyespor anrenörleri ve sporcuları olarak bu yola baş koyduk. Çalışmalarımız meyvelerini vermeye başladı. Bilindiği üzere katıldığımız hiç bir müsabakadan boş dönmedik bundan sonra da boş dönmeyeceğiz. Bizim Sungurlu halkına ve Değerli Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner Bey’e vefa borcumuz var. Emeklerini ve desteklerini asla boşa çıkarmayacağız.” dedi.

TRT SPOR ve KANAL 52’den de naklen yayınlanacak olan güreş müsabakalarında Er Meydanı’na çıkacak Sungurlu’nun Öz Evlatları Pehlivanlarımıza Sungurlu Belediyesi olarak başarılar diliyoruz.

Önceki BAŞKAN ŞAHİNER’DEN ENGELLİ KARDEŞİMİZ MERVE’YE BAYRAM HEDİYESİ

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum